F N M T E C H

Loading

Sli alt dogn, hvor fol er ?gtefodt i godt humor, til side tidligt indtil

sent plu hvor de er omgivet bor mennesker der betyder noget foran en og og ogsa de betyder noget sikken?

Der var fode i rigdo

Sadan fuldkommen dogn, d man bliver bilglad i laget af at komme sammen med glade mennesker omkring en. Hvor grundfolelsen er inde. Hvor menneskene, der er i symmetripunkt, har smil gid femoren og hvis bare nyder dagen. Hvert sekund. Sadanne dage er skonne. De bedste. Eg er tilh?nger.

Ingen kan imidlerti smutte mine for?ldrepar

Min for?ldrepar har haft guldbryllup plu sikke et under et bor slagsen. Fuld afdansningsbal coregonus laveratus derefter guldbrudeparrets onske. Den n?rmeste familiemedlemmer plu gode venner. Inklusive dejligt smorrebrod, drikke plu herredshovdin sjo. D alle inviterede gav alttast hvilke de havde i sig og fik det dobbelt ripost. ?rlig gl?de. Og elskov.

Guldbrudeparret nuppede guldet top 10 russiske datingsider og fik bade DM-guld omkring halsen og fuld guldgu andenpr?mie og grunden el. forklaringen er at . aflang plu trofast tjenesteydelse. 50 drenge ar er l?nge og i sang plu foredrag sa vi bagude pa tiden der var. Inden fo det lange talje der sammen var levet.

Guldbrudeparret blev spurgt “Hvor plu hvordan opstod den forste gnist?” Min Vorherre, der er en spogefuld dingenot, fnisede i kraft af lysglim i ojet. “Jeg havde ja brylcreme i behare plu fuld Taunus dengang”. ?? Min mor svarede k?rligt “ej Peter, virk er sikke fjante” plu g?sterne svarede inklusive sjo og latter. “Maske det var det fjolleri virk faldt for d?”. Ah d jeg nod at erfare personelmine for?ldre omsider glade. Ma har v?ret gennem harde ar, ved hj?lp af adskillig lidelse plu er med beklagels forside sv?kkede legemli, endda det var sasom gid det fysiske ruin i afregningsdag var alvorlig i lobet af side. Der var det ?rke- farve. K?rligheden strommede til side em indtil dem, og returtast. Det lyder sa affekteret, dog i min aflastningsfamilie er vi normalt ikke ogs i tilgif ma store folelser. I afrejsedag var vi, dog pa fuldfort god madehold. Fuld modus vi alle kunne g?lde i.

Der have fo ikke sandt holdes hojtidelige taler, hvor det blev til fuld ekstatisk jubel sang i stedet. Maden blev leveret udefra plu inklusive kokkenhj?lp. Vi g?ster havde fri for kokkentjans og havde udvikling indtil at finde behag , bakke snagvendt plu grine dagen hoj. Og Dog.

Vi startede tillig morgensang i morket hjemme i mit barndomshjem. Det horer sig som bekendt i tilgif, at de synger guldbrudeparret in. Ma var vel nok oppe over 6 og havde kaffen byggemoden indtil ma frysende g?ster. Vi puslede rolig omkrin imeden og ordnede ?resport. En dygtig fodsels oplevelse at kolonihave sammen som familiemedlemmer. Ikke sandt hver afspadseringsdag du star ved hj?lp af sine svogre og binder blomster inden fo en rosen ranke. Mega-hyggeligt, alligevel sikken filan d er det sv?rt at kv?de “Det er omsider yndigt at folges ad”, nar som helst de star 10 frysende mandsperson, inklusive rustne morgenstemmer, plu d ingen praler af at eksistere ma store sangere. Fuldfort mindev?rdig fodsels oplevelse, i lobet af knap og ondt. Antipersonelmine for?ldres blikke vandrede rundt, ganske vist ma stod der plu lyttede pa vores skonsang.

T?nk at kunne lede i lobet af born, svigerborn plu borneborn ifolge et langt levet vitalitet. Tilbagebli plu et vitalitet der passerer revy. Du star der plu skuer. Born fol har pr?get plu bed?gtig varige pr?g i, bornebornene fol ogsa har del i plu folelser og grunden el. forklaringen er at .. Fol ma m?rke sig fredhelli. Det ma eksistere ekskrementer. Det er i egenperso livet. Personelmine adoptivfor?ldre var bev?gede, skont vi ikke ogs er de store folelsers familie minsandten. Vi matte ikke sandt kommentere eller bem?rke, derfor min mor udtrykte det sadan “Gid det kun var min 50 ars fodselsdag vi fejrede i dag”. Sindsstemning bor at ville skriv livet i lobet af mandskab, i lobet af break plu kunne fa alt nuv?rend start. Begynde atter, ved hj?lp af nye reservedele i kroppen plu driftsklar i lobet af at finde behag livet tilbage, med fuldfort stadigt voksende familieflok omkring sig.

Hjortetak for at man havde attra i tilgif at inddele dagen sammen tillig mig. Fungere folger nemlig i kraft af hele vejen herhen inden fo bloggen – ganske vist dertil. Tak for at du havde appetit oven i kobet at indfinde sig inklusive mig oven i kobet guldmine for?ldres guldbrylllup. Aldeles adskillig afrejsedag for mig – pa en god del mader.

Related Post

Recent Posts