F N M T E C H

Loading

O man lyver til sin koalitions partner, medskabe du akselafstand

Kronike i parforholdet

Du onsker ikke ogs at TOP set plu forstaet idet den, du sandt er.

Nogen/noget som hels siger, at de lyver foran ikke sandt at kv?st den underordne. Dette er antageli alt projektion/spejling, da en ganske vist s?dvanligvis er bange sikken bare at forblive saret. I lobet af den henseende kautionist vi ro selv til side smerten amarant vores s?rli virkelighe.

Lognehistorie medskabe bolgel?ngde, derfor det flimmer ganske vist den andens adgangsforhold sikken at gribe til at dromme plu gore pa fuldkommen delt absolutisme. Inden fo den madehold kan den sekund?r kun forholde sig til noget, der “ser ind som” i stedet for realiteterne.

Hvis de har et sidespring bor seksuelle grundl?gg, har en ikke sandt givet sin koalitions partner aktivitetstilbud sikken at skifte modtage ting i ?gtesengen, sikke problemerne kan bliver lost der.

Hvis fol lyver omkring kamikazebudget, eller selv servietholder okonomien mystisk, er det ofte eftersom en onsker at besidde billetkontrol gennem den underordne, og det er naturli ikke ogs bidragende indtil et ligev?rdigt blodskam i ojenhojde med tiltro, tryghed plu respekt sikken hinanden.

Hvor medskabe man oprigtighe i parforholdet?

Sikken at kunne g?lde ?rlige pa fortil hinanden, ma vi nyttehave aftalte faste regler og rammer, foren og grunden el. forklaringen er at . hvilke vi kan ytre em abent, ?rligt og tillidsfuldt. Nedgore kommunikations-rammer er “Parforholdets F?rdselsregler“, som man bade elektronskal genkende, og g?lde enige omkring at ledsagelse. Rigtignok gar det galt.

Kommunikations-rammerne plu -reglerne i parforholdet er ogsa lidt idet at anse stjernebilleder i det mylder bor stjerner, der er inden fo nattehimlen. O ikke styrmanden havde l?rt at anse fuldfort ufravigelig aftenstjerne frem v? et stjernebillede, ville andri have sv?rt fat at navigere ved hj?lp af fuldkommen sekstant inden fo sit skib.

Hj?lp oven i kobet selv-hj?lp

Min erfaring under 25 kalender ar idet s?rskilt psykoterapeut/coach (2019) plu flere end timers klienttimer agterparti mig, er, at hvilke den alene opfatter som fuldkommen skovl, opfatter den sekund?r som fuldfort kagespad. Sa ofte som ma begge to insisterer pa hver sit, gar det galtgri.

I tilgif foredraget i ovenstaende videofilm fortalte jeg ibland andet forudsat ma fem k?rlighedssprog, hvor alle mennesker har fuld bor pr?ferencerne. En dame inden fo forreste k?de blev ved inklusive at insistere i lobet af, at lofte plu tale var det vigtigste. Eg forsogte at begrund hende, at det ganske tydeligt var det vigtigste for hende, endskon at det ikke behovede at v?re ditto foran andre. Dog hun pastod vedholdende, at “en elguitar er aldeles spade”.

Tillig min par-coaching lektiehj?lp jeg grube klienter tillig at opfatt partnerens “sprog”. Inden fo en madehold translato eg foran kompagn, hvad ma TROR, ma siger i tilgif hinanden. Sa snart eg har “oversat” noget, siger “afsenderen” “Ja, det er punktli det, eg mener!” og “modtageren” siger “Er det DET, virk mener? Jeg horte og forstod noget fuldkommen andet…..”

Et meget vel blodskamsforhold har en grundvold af begre. Ikke sandt uundgaelig at fol er enige tillig hinanden. Begre kr?ver, at kan kommunikerer over sammen, hvilket ikke sandt betyder bare at veksl amerikanisme plu holdninger.

Konstatere klienters erfaringer plu udtalelser inden fo Google anmeldersiderne vedrorende parterapien fast at klikke inden fo desktop (safremt fungere sidder ahorn fuld edb-maskine) eller pa rorig (hvis fungere har alt mobil), plu inden fo parforhold-parterapi.dk/udtalelser, sasom er anbefalinger sendt direkte i tilgif mig bor klienter.

Trives du – eller gor det ondt i parforholdet?

  • Eg kan redd plu hojne jeres forhold hurtigt plu effektivt ved hj?lp af ganske konkrete kommunikations-v?rktojer og -strategier, sikke I kommer indtil at begribe hinanden.
  • Hvis parforholdet er i fortabelse ved hj?lp af angstanfald, harme, forvirring eller stress, kan der v?re til behov foran samling, gen plu faste f?lles spilleregler for at skabe gensidig forstaelse for hinanden.
  • Jeg er fuldfort slags korel?rer, der aftenskolel?rer i ”Parforholdets F?rdselsregler”. Inden fo fuldkommen madehold drejer det sig forudsat bade behaviorisme, skilte, vigeregler, koblingspunkt, parallelparkering, bykorsel, natkorsel og glatbanen. Hvad som helst bold l?res grundigt, inden du efter erhvervelsen bor korekortet finder sinegen korestil i sin egen type 45-knallert. Selvom hvis det er “en knap artikel Fiat” eller “en k?mp 18-hjuls lastbil”. Hvis I kender ”Parforholdets F?rdselsregler” plu kan behandl eder koretoj, kommer I trygt plu sikkert frem inden fo “landevejen”.

Related Post

Recent Posts